Yatırımcı Arıyorum

2019 En Popüler İş Fikirleri

2019’da En Çok İncelenen İş Modelleri

Türkiye’nin en büyük iş fikirleri platformu Kobi Vadisi olarak, 2019 yılında en çok incelenen iş modellerini sizin için hazırladık.

Birbirinden farklı 400’den fazla iş fikrini sunmuş olduğumuz; kobivadisi.com web sitesi ve mobil uygulamasını gün içerisinde ülkemizin 4 bir yanından ziyaretçiler inceliyor. Bizde 2019’un ikinci çeyreğinin bitmesiyle ocak ayından itibaren en çok ziyaret edilen, incelenen, paylaşılan iş fikirlerini sizin için paylaşmak istedik.

Kobi Vadisi editörleri olarak, gerçekten bizimde çok şaşırdığımız ama diğer bir yandan da artık girişimcilerin daha farklı sektörleri incelediğini görüyoruz. Umut ediyoruz sizde bütçenize en uygun yeni iş modelleri ile geleceğiniz için iyi bir iş kurarak hem karlılık sağlarsınız hem de sizden sonraki kuşaklara büyük bir armağan bırakmış olursunuz.

Lafı daha fazla uzatmadan 2019 yılında en çok ziyaret edilen iş fikirleri ile sizi baş başa bırakıyoruz.

2019 Yılı En Çok Araştırılan İş Fikirleri

File Torba Üretimi ve Satışı

Türkiye’de poşetlerin ücretli olmasıyla bu sektörde kazançlar bir anda fırladı. File torba üretimi yaparak bu sektörde hemen yerinizi alın ve kazanmaya başlayın. Yatırıma bile gerek olmayan bu işten milyonlar kazanmaya ne dersiniz? Bu iş marketlerde poşetin ücretli olmasıyla sizlere çok güzel kazançlar elde ettirebilir.

Ayrıntılar: File Üretmek ve Satışını Yapmak

2019'un En Karlı İşi: File Torba Üretimi ve Satışı


Ejderha Nefesi Satışı Yapmak

Ejderha nefesi; mısır gevreğine benzeyen tatlı bir atıştırmalıktır. Mısır gevrekleri meyve karışımı, vanilya, çikolata ve karamel gibi çeşitli lezzetlerle harmanlanarak yapılan bu atıştırmalıkta, malzemeler üzerine, sıvı azot dökülmek üzere bir kabın içine yerleştiriliyor ve azot döküldüğü zaman yaklaşık -160 dereceye düşüyor.

Ayrıntılar: Ejderha Nefesi İşi Yapmak

ejderha nefesi satışı yapmak


Yeni Nesil Lokmacı Açmak

Yenil nesil lokma olarak adlandırılan bu tatlı çeşidi, son dönemin trend iş kollarından biri. Her ne kadar fikir olarak Yunanistan ve İspanya’da bulunan bir tatlı türüne benzetilse dahi, geçmişimizden bugüne gelen vefat edenlerin ardından ya da özel günlerde lokma dökme âdetini hepimiz biliriz.

Ayrıntılar: Lokma Dükkanı Açmak

yeni nesil lokmacı açmak


2019’da Satılabilecek 10 Trend Ürün

2019 yılında Google’da en çok aranan trend ürünleri sizin için tespit ederek, bu ürünleri internet ve e-ticaret aracılığıyla satışını yapabileceğiniz bir makale hazırladık. E-ticarette başarılı olmak için üç şeye ihtiyacınız vardır: karlı, talep gören ürünler satmak, bunları pazarlamak için beceriler ve başarılı olma dürtüsü.

Ayrıntılar: Satılabilecek 10 Trend Ürün

2019'da Satılabilecek 10 Trend Ürün


Karlı Otomobil İş Fikirleri

Otomotiv satış sonrası pazarı dünya çapında geniş ve çeşitlendirilmiş bir endüstridir. Araç bakım işletmeleri, genel ekonomiden çoğu zaman daha hızlı büyümeye devam edecektir. Bu yazımızda, planlı bir işletme yatırımına karşı sağlam bir gelir ve kar potansiyeli sağlayacak kârlı otomobil iş fikirlerini bulabilirsiniz.

Ayrıntılar: Otomobil İş Fikirleri

Kârlı Otomobil İş Fikirleri


Yumurta Cafe Açmak

Cafe iş modeli dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de hiçbir zaman popülerliği düşmeyecek iş fikirlerinden bir tanesidir. Peki dışarıda gördüğünüz cafe konseptlerinden tamamen farklı bir iş modeli düşünmez misiniz? Birçok ülkede oldukça popüler olan ve çok farklı bir müşteri kitlesi olan yumurta konseptli iş modelini inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar: Yumurta Kafe İş Fikri

yumurta kafe açmak


En Kârlı Güneş Enerjisi İş Fikirleri

Yenilenebilir enerji sektöründe bir iş kurmak ister misiniz? Güneş ışığı önemli bir kaynaktır ve yenilenebilir enerjidir. Güneş enerjisi, doğrudan fotovoltaik (PV) kullanarak veya dolaylı olarak konsantre güneş enerjisi yoluyla enerjinin güneş ışığından elektriğe dönüştürülmesidir.

Ayrıntılar: Güneş Enerjisi İle İlgili İş Fikirleri


Pelet Üretimi – İş Fikri

Pelet, mevcutta kullandığımız kömür ve petrol gibi fosil yakıtları geride bırakacak muhteşem karlı bir yakıt türüdür. Pelet, yenilenebilir ve doğal olmasından dolayı çok az maliyetli bir yakıttır. Lakin ülkemizde çok fazla bilinmeyen bu yakıtın Avrupa’da çok fazla kullanımı ve üretimi mevcuttur.

Ayruntılar: Pelet Üretmek

pelet üretimi iş fikri


Eşler İçin İş Fikirleri

Bazıları için eşiyle birlikte bir iş yapma fikri kötü gibi görünse de, her şeyi birlikte yapmaktan hoşlanan çiftlerin sayısı da azımsanacak kadar değildir. Eşinizle çalışmanın sizi işinizden uzaklaştırabileceği ya da ilişkinizi zorlaştırabileceği düşüncesi belki doğru olabilir.

Ayrıntılar: Çiftler İçin İş Fikirleri

eşler için iş fikirleri


Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi Açmak

Yaşam şartlarımız içinde, çocuklarımızın ihtiyaçları da değişti. Eskidendi o, her çocuğun oyununu mahalle arkadaşlarıyla sokakta kurması, ilk eğitimine ilkokul çağında başlaması, öğrendiklerini okulda öğrenmesi ve ödevini anne terliği eşliğinde yapması.

Ayrıntılar: Oyun Evi Açmak

Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi Açmak


VR Cafe Açmak

Yaşımız kaç olursa olsun hepimizin içinde bir çocuk var her çocuk gibi oda oyun oynamayı çok seviyor. Bir düşünün; gözlükleri ve kulaklıkları taktığınızda gerçek dünya kayboluyor ve sizi içine çeken sanal bir dünyaya giriyorsunuz.

Ayrıntılar: Sanal Gerçeklik Cafe

vr cafe açmak


İç Giyim Dükkanı Açmak

İç giyim tüm insanların temel ihtiyaç sıralamalarında başlarda yer alıyor, insanların zorunlu tüketim ihtiyaçlarından biri de iç giyim. Dünyada ve ülkemizde bu sektörün iktisadi yaşam içindeki payı ve durumu nedir yakın ekonomik geçmiş verilerine göz gezdirmekte yarar var.

Ayrıntılar: İç Çamaşırı Dükkanı Açma

iç giyim dükkanı açmak


Yeni İş Fikirleri

Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi, yukarıda belirtilen tüm iş fikirleri, 2019 yılında Kobi Vadisi platformunda en çok ziyaret edilen, incelenen ve paylaşılan iş fikirleridir.

Bütçenize en uygun, karlılığı yüksek, müşteri devamlılığı olan daha fazla iş modeline ulaşmak için yeni iş fikirleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz ve 30’dan fazla sektörde yer alan iş alternatiflerini inceleyebilirsiniz.



kobi vadisi

Yorumunuz