1453 Osmanlı Franchise

1453 Osmanlı Franchise Bilgileri

1453 OSMANLI ŞEHZADELER KENTİNDEN BAŞLAYARAK TÜM DÜNYA’DA TARİH YAZIYOR!

1453 Osmanlı, 2016 yılında Manisa’da başlayan kalite ve lezzet yolculuğuna başta Türkiye olmak üzere dünyanın birçok bölgesine yayılarak tarih yazmaya devam ediyor! Hem Osmanlı’nın ihtişam dolu atmosferini muhafaza etmekte olan, hem de modern bir konsept oluşturarak misafirlerine keyifli ve güzel lezzetler sunan 1453 Osmanlı, Türkiye’de başarılı bir çıkış sağlayarak Manisa Merkez, Manisa Uncubozköy, Manisa Akhisar, İzmir Gaziemir, İzmir Çiğli Allways, İzmir Esendere, İzmir Kordon, İzmir Buca, İzmir Güzelyalı, İzmir Bornova, İstanbul Mihrabat Korusu, İstanbul Fatih, Ankara Çukurambar, Mersin, Marmaris, Muğla, Sakarya, Turgutlu, Sivas, Bursa, Yozgat, Denizli, Kırşehir, Trabzon, Kayseri, Uşak ve Eskişehir şubeleri ile birlikte; yurt dışında açılacak olan Nijerya, Kuveyt, Bahreyn, Katar, Suudi Arabistan, Paris, Londra, Berlin, Cenevre, Brüksel, Dubai ve Marakeş’teki şubeleriyle de zirveye koşuyor.

Günümüzde franchise denilince ilk akla gelen markalardan biri olan 1453 Osmanlı’nın başarısının ardındaki sırrı markanın kurucusu olan Sayın Serdar DENİZ şöyle özetlemektedir: ‘’Franchise sektöründe yaşanan sorunların çözümü franchisingin algılanış şeklini değiştirerek, algıyı doğru bir şekilde yönetmekten geçer. Bir kez franchising algılanış şekli değişince franchisor ve onların ekiplerinin inancı, düşünceleri ve davranışları da değişecektir ve bu değişim sonuçta nihai müşteriyle daha iyi ilişkiler, pazar büyümesi, şube bazında karlılık artışı ve doğru franchisor-franchisee ilişkisi ile sonuçlanacaktır.’’

Hedefi, karşılıklı güven ortamı sağlayarak saygın, keyifli ve itibarlı bir şekilde ilişkilerini uzun yıllar devam ettirmek olan 1453 Osmanlı, Doğu’nun oryantalizmi ile Batı’nın modernizmini sentezleyerek misafirlerine eşsiz bir lezzet deneyimi yaşatmayı da garanti ediyor.

Her geçen gün artan şube sayısı ile büyümeye devam eden 1453 Osmanlı ailesi, keyifli ve kaliteli bir şekilde vakit geçirmek isteyen herkesi Türkiye’nin dört bir yanında bulunan şubelerinde misafir etmeyi bekliyor.


1453 Osmanlı Franchise Tanıtım Filmi

YouTube video player


Yatırım Tutarı 800,000TL
İsim Hakkı Bedeli Var
m2 Kurulum Maliyeti 2,000 - 2,500TL
Minimum Şube Açılış Maliyeti 800,000TL
Minimum Nakit İhtiyacı 300,000TL
Toplam Gerekli İşletme Sermayesi 800,000TL
Kar Marjı %35-40
Reklam Katkı Payı Var
Yatırım Geri Dönüşü 1 - 24 ay
Gelirden Pay Alınıyor
  • El Kitabı
  • Yer Seçimi
  • Bölge Koruması
  • Ortak Reklam
  • Ödeme Desteği
  • Pazarlama Desteği
  • Ürün Desteği
  • Açılış
  • Personel Desteği
  • Eğitim Desteği
  • Proje Desteği

YouTube video player

[tab-area2]
[tab-area3]

1453 Osmanlı Franchise Başvurusu

0554 586 90 91Üye: Selen Deniz

 

 

1453 Osmanlı Franchise Şartları

Firmanın çalışma şartları ve koşulları hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak, tüm detayları öğrenmek için; 1453 Osmanlı Franchise Başvurusu yaparak firma yetkililerinin sizinle iletişim kurmasını isteyebilirsiniz.

Doğrulanmış Firma

1453 Osmanlı Franchise ilanını oluşturan üye firmanın; aktif faaliyetinin olduğu, resmi yasal kaydı, web sitesi, e-posta adres doğrulaması Kobi Vadisi editörleri tarafından yapılmıştır.

Benzer Firmalar

1453 Osmanlı Franchise ilanına başvurunuzu yaptıktan sonra, bu sekörde yer alan birçok farklı markaya da ücretsiz başvuru talebinizi iletebilirsiniz.

Güvenlik Önerileri

İlgilendiğiniz firma ile sözleşme yapmayana kadar kapora göndermeyin, para ödemeyin. Detaylı bilgi için tıklayın.

Sayfa içindeki firma tanıtımına ilişkin yer alan bilgilerin tümü, ilanı ekleyenin sorumluluğundadır. İlan ekleme tarihi ile günümüz tarihinde bazı firma bilgileri değişmiş olabilir.