Beyaz eşya mağazası iş planı

349 

Beyaz eşya mağazacılığı sektöründe iş kurmak isteyen girişimcilere yönelik hazırlanmış; iş planı, fizibilite çalışması ve swot analizi hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Beyaz eşya mağazası iş planı, Kobi Vadisi’nin uzman editörleri tarafından Türkiye pazarına uygun bir şekilde hazırlanmıştır.

Toplamda 25 sayfa bulunan bu içerikte; yeni iş kurmak isteyen girişimcilerin merak ettikleri tüm soruları en ince ayrıntısına kadar yanıtlıyoruz. Üstelik dilediğiniz zaman ister bilgisayarınızdan isterseniz mobil cihazınızdan ulaşabilirsiniz.

Stok kodu: 55135 Kategoriler: Etiketler:

Açıklama

Genel Bilgiler

Dünya’da beyaz eşya sektörü, Türkiye’de beyaz eşya sektörü, Türkiye’de beyaz eşya sektöründe pazar payları, Beyaz eşya sektöründe faaliyet gösteren şirketler, Beyaz eşya sektörünün hedef kitlesi, Beyaz eşya sektöründe kitle hedefi

İşyeri Açmak

Beyaz eşya mağazası yer – hizmet – büyüklük seçimi, Beyaz eşya sektöründe ilk 7 marka, Beyaz eşya sektöründe bayilik veren popüler markalar ve bayilik şartları, Vergi dairesi süreci & vergi levhası, Belediye süreci & dükkan ruhsatı

Pazarlama

Pazarlama Planı, Hedef kitleye tanıtma metotları, Satış ve pazarlama çalışmalarında temel hedefler, Rekabete yönelik önlemler

Yatırım

Beyaz eşya sektöründe swot analizi, Güçlü yönler, Zayıf yönler, Fırsatlar, Tehditler

Finansal tablolar

Hammadde giderleri, Elektrik-yakıt-su giderleri, Bakım – onarım, İşçilik ve personel giderleri, Kira giderleri, Genel yönetim, Satış-pazarlama, Amortisman, Yıllık işletme gelirleri, Toplam yatırım tutarı, Gelir – gider tablosu, Tahmini nakit akış tablosu, Yatırımın yapılması dönemi finansman tablosu

Değerlendirme

Net Bugünkü Değer, Karlılık İndeksi, Mali İç Karlılık Oranı, Ekonomik Ömür, Yatırım Karlılığı, Yatırımın Geri dönüş Süresi, İstihdam Katkısı, Katma Değer Katkısı, Başabaş Noktası, Brüt Kar, Net Kar, Sosyal Katma Değer Katkısı, Fiziki Değerler, Geri Ödeme Süresi

Tanıtım

Beyaz eşya mağazası iş planı size ne vaat ediyor?

Beyaz eşya mağazası açmak niyetiyle bir ticaret hayatına girmek istiyorsunuz ve seçtiğiniz alanda da 2 türlü iş yapma potansiyeliniz bulunmakta. Beyaz eşya mağazası açmak beyaz eşya sektörünün markalarının bayisi olmaktan geçtiği gibi spot beyaz eşya mağazası açma yöntemi de seçilebilir. Ancak tavsiyemiz bu işi yapacaksanız, beyaz eşya sektörü markalarından birisinin bayiliğini alarak işe girmenizin daha faydalı olacağı yönündedir.

İş planında bulabileceğiniz ana başlıklar:

  • Beyaz eşya sektörünün tanıtılması
  • Beyaz eşya sektörünün pazardaki payı
  • Beyaz eşya sektöründe faaliyet gösteren en güçlü 7 firma
  • Yer-hizmet-büyüklük seçimi
  • Personel seçimi
  • Bayilik veren firmalar ve bayilik şartları
  • Pazarlama planı
  • Hedef Kitleye Tanıtma Metodları
  • Satış ve Pazarlamada temel Hedefler
  • Rekabete yönelik Önlemler
  • Swot Analizi

Finansal Tablolar

Sizin için hazırlanan finansal tablolarda bulabileceğiniz detaylar aşağıda sıralanmıştır:

  • Sabit yatırım masrafları
  • Başlangıç için gerekli olan öz kaynak (sermaye) miktarı
  • Gider tabloları
  • Gelir tabloları
  • Tahmini yıllık nakit akışı
  • Başabaş noktası
  • Yatırımın geri dönüş süresi
  • Marjinal fayda oranı

Kar etmeniz için yapmanız gereken minimum satış miktarı gibi vb. hesaplamalarla karşılaşacaksınız.

Sizin için hazırlanan iş planımız, size işletmenizi kurarken ve sürdürülebilir olması için ışık tutacak bir rehber özelliği taşımaktadır.

İş planımız bir fizibilite raporu olup, swot analizi sayesinde oluşabilecek risklere karşı sizi daha güçlü bir pozisyonda olmanızı sağlayacağı gibi önlemleri zamanında almanıza katkı sağlayacaktır.

Bilgilendirme

Özgünlük

İlgili sektörde yer alan şirketler ve resmi kurumlardan alınan veriler ile ileri matematik hesaplamaları yapılarak hazırlanmıştır.

Profesyonel uzmanlar

Konusunda uzman editörlerimizin kapsamlı araştırmaları sonucunda, en az 15 sayfalık rapor sunuyoruz. İş kurma aşamanızda gerekli ve sonraki süreçte ihtiyacınız olan tüm bilgileri paylaşıyoruz.

Uygun fiyat

Benzer bir çalışmayı yaptırdığınızda, danışmanlık şirketine en az 5 bin TL ödeyeceğinizi biliyor muydunuz?

Size özel

Sunmuş olduğumuz iş planı, Türkiye güncel piyasası baz alınarak hazırlanmıştır. Hiçbir bilgi alıntı değildir.

Önizleme

Önizleme butonuna basarak, iş planı içerisinde yer alan tüm detaylı çalışma ve raporların ana başlıklarını görebilirsiniz.

Özel Çalışma

Not:

Bu tip bir iş planını hazırlatabilmek için öncelikle konunun uzmanı olan bir danışmanlık şirketi bulmalısınız. Ardından ilgili şirkete sadece bu işi yaptırmak ve anlatmak için randevu almalısınız. Daha sonra danışmanlık şirketinin size belirteceği ücreti kabul etmelisiniz. İlgili şirketin böyle bir içeriği hazırlama süresi ortalama 2-3 haftasını alacaktır.

Ayrıca, benzer bir çalışmayı yaptırdığınızda, danışmanlık şirketine en az 5 bin TL ödeyeceğinizi biliyor muydunuz?

Kobi Vadisi olarak, sizi hiç yormadan sadece 1 dakika içerisinde tüm bilgileri eşsiz ve profesyonel bir şekilde sunuyoruz.

Örnek Dosya

Örnek dosya

Şu an incelemekte olduğunuz iş planı içeriğinin, demo versiyonunu görüntülemek için tıklayın