2020’lerde Dünyanın en Büyük Şirketi Olacak ve Tüm İnsanları Bu Şirketin Bir Müşterisi Haline Getirecek Fikir

Bir Fikrim Var – Girişim – Sponsor Arıyorum – Yatırımcı Arıyorum – Ortak Arıyorum

(ampul yandı fikir geldi değil. 5 yıl analiz ettim 2 yılda tasarladım.)

2 yıl boyunca tasarladığım projeme yatırımcı ve ortak arıyorum.
Bu tasarladığım iş fikri Milyar Dolar değerindedir bu büyüklükte iş yapmak isteyen Yatırımcıların dikkatine.

Bu proje dünyada yeni bir akım başlatacaktır ve tüm ticaretin kendi üzerinde dönmesini sağlayacağı gibi insanların instagram, twitter ve facebook gibi sosyal ihtiyaçlarını’da karşılayabilecek bir zemini vardır.
Hatta yeni nesil bir sosyal platform haline gelecektir.

Doğası gereği tüm dünyadaki ticaret,hizmet ve paylaşımların tek platformu olacaktır. Bu platforma şuanda tüm dünyanın ihtiyacı var fakat fikri uygulamaya dökecek bir mimar çıkmadı.

Ben fikri tamamen mimarize ettim, fikrin her bir aşaması milyarlarca dolarlık şirketlere rakip olacaktır. rakiplerin sistemleri ve alışkanlıkları 20 yıl önceki düzende ve ilkelikte’dir.

Bu yeni fikir eski model yapıların tamamından daha basit ve yenilikçidir.

Bu Fikir ile 2020 Yılında aşağıdaki listedeki tüm firmaların pazar payları ve piyasa değerlerini Bu uygulama fikrim ile ele geçireceğiz.

Türkiyede Bazı Firmaların Piyasa Değerleri
Sahinden.com 2 Milyar Dolar
Yemeksepeti.com 750 Milyon Dolar
Hepsiburada.com 5 Milyar Dolar
N11.com 6 Milyar Dolar
Trivago.com 800 Milyon Dolar

Dünyadaki Bazı Firmaların Piyasa Değerleri
Amazon.com 1 Trilyon Dolar
Facebook.com 800 Milyar Dolar
İnstagram.com 200 Milyar Dolar

Burada anlatmaya çalıştığım şey, bir fikrin arkasında durulduğunda ortaya çıkan değerdir. ve bu fikir yukarda’ki şirketlerin hepsinden daha basit bir modele sahip, insanların zaten kullanmayı istedikleri şey bu ama biz onlara sunana
kadar insanlar alışkanlıkları ile ayakkabı ihtiyacını n11.com dan satın alacakları 2. el arabayı sahibinden.com dan izleyecekleri videoyu youtube.com dan sohbet edecekleri insanları instagram.com dan bulmaya devam edecekler.

işin özü bu proje olmadan da insanlar hayatlarına ve yaşamlarına devam edebilirler. ama projeyi bir kez kullandıktan sonra bir daha asla n11.com a veya facebook.com a ihtiyaç duymayacaklar.

Ben 93 Yılından (12 yaşımdan beri ) beri bilgisayar programları tasarlıyorum, ve çok üst düzey projelerde görev yaptım. iyi projeyi görünce anlarım bu proje google.com un bile tahtını zorlayacak bir proje.

ve 2020 lerde google dan büyük şirketlere ihtiyaç var ben bu şirketlerin oluşum fikrine sahibim. Allah bana bu fırsatı sundu.

Projeyi kendi başıma yazabilirim fakat yatırımcıyı arkama almadan fikri uygulamaya geçirmek istemiyorum

Bu proje fikrine yatırım yapacak sıradan bir yatırımcı lazım değil, bu proje ile dünyadaki tüm sistemi yönetecek ortak arıyorum.

Yatırımcının finans gücü önemli elbette ama google bile 100.000 dolara kuruldu. önemli olan projenin stratejilerini benimseyebilecek ve destek olacak ortak yatırımcıdır.

Bunun için yatırımcı adaylarını tanımak ve ona göre karar vererek projeyi paylaşmak istiyorum.


Bu ilanın süresi dolmuş.

Benzer İlanlar