Şirketimize Ortak Arıyorum

Bir Fikrim Var

Merhaba;

Üstün kaliteli gıda pazarlama marka oluşturma projemize destek arıyoruz. Yaklaşık 10 yıldan fazla bir süredir turizm sektörü içindeyiz. Yıllardır edindiğimiz bilgi ve birikimler gıda üzerinde düşünmemize olanak sağladı. Gıdanın her türlüsünü, en kötüsünü ve en iyisini gözlemledik.
Yaptığımız plan ve strateji çalışmalarından sonra geçen sene Aralık ayında şirketimizi kurduk.

Biz Ne Yapıyoruz?

  • Anlaşmalı olduğumuz otel, restoran ve gıda üretim fabrikalarına ilk elden kaliteli gıda ürünleri tedarik ediyoruz.
  • Üreticiden tedarik edilen ürünlerin ikinci bir el değmeksizin direk tüketiciye veya fabrikalara nakliyesini sağlıyoruz.
  • Gıda kontrol uzmanı her zaman ilk alım noktasından teslim noktasına kadar nakliyesini sağlamasını ve ürünün tazeliğini gözlemlemesini sağlıyoruz.
  • İddia ediyoruz her zaman en kaliteli en taze ürünleri pazarlıyor ve işlenmesini sağlıyoruz.
  • Aynı zamanda kaliteli marketler zinciri oluşturup güvenin ve tazeliğin adını markalaştırma çalışmalarını sürdürüyoruz.
  • Online hizmet ile ürünlerimizi internet sitemizde yayınlayıp müşterilerimizin talep ettikleri her  ürünü istedikleri noktaya kadar kuryeliğini yapıyoruz.

Neden yatırımcı arıyoruz?

Aslına bakarsanız planda olmayan ekonomik harcamalar ve şirketimizin bu salgın dönemini hiç beklememesi ile karşılaştığı sorunlar sebebi ile diyelim.

Yatırımcının şirketimize yaptığı yatırımla ne yapmayı düşünüyoruz?

İlk başta eksik gıda evraklarımızı tamamlamak ve ürünlerin ilk temin noktasından teslim noktasına kadar nakliyesi için araç, kamyon, veya soğutuculu aracı tamamen şirketimizin karşılaması. Bu durumda nakliyedeki masrafımızı minimuma indirmek. İnternet sitesi üzerinden sipariş veren misafirlerimizin ürün teslimi için gerekli nakliye araçlarını yine tamamen şirketimizin karşılamasını sağlamak.  Bu sırada sosyal medyalardan şirket reklamları ile şirketimizin bilinirliğini arttırmayı amaçlıyoruz.

Neden Biz?

Geçtiğimiz son 10 yılın neredeyse tamamını gezerek ve farklı insanlar ile tanışarak geçirdik. Türkiye de neredeyse her şehrin otellerinde ve restoranlarında yemek yeme konaklama şansımız oldu. Turizm de nakliye bizim işimizdi yani tur için turistlere araçlarını temin ettik. En küçük araçtan en büyük araca. Taşımacılık uzmanlık alanımız. Gıdanın ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliriz ama ülkemizin yarısından çoğunun SAĞLIKSIZ ürünler tükettiğini bilmek bizi üzüyor, ülkemizin her bireyinin SAĞLIKLI ve temiz ürünleri hak ettiğini düşünüyoruz. Bu sebeple şirketimiz yakın zamanda KALİTELİ ürünleri ile adını duyuracak. Kalite bu yolda ilerlerken vazgeçemeyeceğimiz en önemli yanımız. Azmimize ve bilgi birikimimize çok inanıyoruz ve yatırımcı arıyoruz.

Detaylar için lütfen iletişime geçiniz.


Bu ilanın süresi dolmuş.